Stela Popescu şi-a aniversat 80 de ani de viaţă şi la Focşani. „Transmitea o bucurie de a trăi“

Stela Popescu şi-a aniversat 80 de ani de viaţă şi la Focşani. „Transmitea o bucurie de a trăi“

Stela Popescu

Ultima prezenţă a marii artiste în municipiul Focşani a fost în urmă cu un an şi jumătate, când a jucat pe scena ateneului popular Mr. Gh. Pastia în spectacolul La mulţi ani, Stela.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regretata artistă Stela Popescu, care s-a stins astăzi din viaţă la vârsta de 81 de ani, a fost prezentă de mai multe ori la Focşani, în cariera sa profesională.

Ultima dată s-a aflat la Focşani în luna martie a anului 2016, pentru spectacolul de revistă "La mulţi ani, Stela", al Teatrului "Constantin Tănase", organizat cu ocazia împlinirii a 80 de ani de viaţă, din care 60 de ani pe scenă. Spectacolul a avut loc la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia iar ecourile sale au rămas până astăzi.

"Anul trecut, în luna martie, şi-a aniversat 80 de ani într-un spectacol de revistă, La mulţi ani, Stela,alături de Alexandru Arşinel şi Ana Maria Donosă. A fost un spectacol inconfundabil, marca Stela Popescu. Pe Stela nu aveai cum să nu o iubeşti. Avea o vivacitate şi o poftă de viaţă nemaipomenite. Transmitea o bucurie de a trăi şi de a fi om cu adevărat. După spectacol am stat la masă şi am povestit despre subiecte din domeniul acesta în care activăm. De altfel, am cunoscut-o şi cu alte ocazii în care am avut plăcerea să stăm aproape. Este o mare pierdere şi regret moartea ei. Mai avea multe de spus în teatrul de revistă românesc. Teatrul de revistă şi teatrul românesc pierde un mare artist. Nu ştiu când se va naşte o nouă Stela pentru teatru", ne-a declarat Valentin Gheorghiţă, directorul Ateneului Popular Mr. Gh. Pastia.

Stela Popescu, Doamna Teatrului de Revistă a reuşit să se menţină în topul celor mai iubiţi actori ai scenei româneşti timp de mai bine de jumătate de veac.

Te-ar putea interesa şi:
 
Stela Popescu a murit. A fost găsită de fiica adoptivă în propria casă. Actriţa ar fi făcut stop cardiorespirator 


 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările