Seminar la Focşani despre oportunităţi de calificare în industria alimentară

Seminar la Focşani despre oportunităţi de calificare în industria alimentară

Industria alimentară are nevoie de angajaţi calificaţi

Evenimentul va avea loc miercuri, 13 martie, la 0ra 10.00, la Hotelul „Solar” şi este organizat de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Industria Alimentară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Seminarul face parte din cadrul proiectului „Calificarea în industria alimentară – o şansă pentru viitor!”, proiect cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Prin acest proiect se urmăreşte creşterea nivelului de calificare şi recalificare a lucrătorilor din industria alimentară. Prin urmare,  participarea la seminar se adresează tuturor persoanelor angajate şi interesate în a-şi dezvolta competenţele profesionale în cadrul industriei alimentare.

Principalele teme ce vor fi dezbătute în cadrul seminarului vizează necesitatea formării profesionale continuea angajaţilor din Industria Alimentară dar şi beneficiile formării profesionale continue prin accesarea cursurilor din cadrul proiectului „Calificarea în industria alimentară – o şansă pentru viitor!”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările