SEAP a respins achiziţia de 25.000 de euro pentru fotografierea sportivilor CSM Focşani 2007. Fratele lui Oprişan a obţinut contractul pentru gazon

SEAP a respins achiziţia de 25.000 de euro pentru fotografierea sportivilor CSM Focşani 2007. Fratele lui Oprişan a obţinut contractul pentru gazon

Echipa de fotbal a Focşaniului FOTO CNC Media Action

Preşedintele Comitetului Director al CSM Focşani 2007, Liviu Macovei, declara săptămâna trecută că nu există o sumă pentru promovare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procedura de atribuire directă a unui contract în valoare de 25.000 de euro, pentru servicii de fotografiere a sportivilor clubului municipalităţii din Focşani şi întreţinerea site-ului CSM Focşani 2007 a fost respinsă de către Serviciul Electronic de Achiziţii Publice.

Motivul oficial al respingerii achiziţiei directe este faptul că autoritatea contractantă a completat greşit cantitatea de servicii.

Prin urmare, contractul de 123.9000 de lei, care urma să ajungă la firma SC CNC Media Action, care aparţine lui Costin Corcoz, antrenor de tenis de masă la CSM Focşani 2007, a picat, asta în condiţiile în care preşedintele Comitetului Director al CSM Focşani 2007, consilierul local PNL Liviu Macovei, aproape că s-a jurat că nu este adevărat.

El a precizat într-un comunicat de presă că „CSM Focşani 2007 nu ar putea cheltui această sumă şi nicio altă sumă pentru promovare pentru simplul fapt că nu dispune de aceşti bani”.

Totuşi, colegii săi din partid l-au criticat când au aflat despre această licitaţie.

„Organizaţia Municipală a PNL nu va gira niciodată ca din banii focşănenilor să se umfle buzunarele firmelor apropiate Primăriei Focşani. Nu putem să fim de acord ca CSM Focşani, prin preşedintele său Marius Batog, contabila Dana Săvulescu, dar şi prin preşedintele Comitetului Director Liviu Macovei, să cheltuie zeci de mii de euro pentru fotografierea sportivilor. Trebuie să înceteze furturile la această instituţie”, potrivit unui comunicat al PNL Focşani.

Rămâne de văzut cum se va achita CSM Focşani 2007 de serviciile prestate până acum de firma SC CNC Media Action, cel mai probabil în baza promisiunii obţinerii unui contract gras, după ce de mai bine de o lună pe pagina de Facebook a clubului sunt promovate fotografiile făcute de această societate.

Cum am precizat, firma aparţine chiar unui antrenor al CSM Focşani 2007, Costin Corcoz (foto), care a înfiinţat această societate abia anul trecut, cu o cifră de afaceri insignifiantă până în prezent.

Un alt contract încheiat săptămâna trecută, sub motivul urgenţei, este cel privind prestările de servicii de întreţinere a terenurilor de fotbal cu gazon de la Stadionul din Sud.

Contractul a fost atribuit firmei Gama verde, pentru suma de 113.806 lei. Firma Gama Verde este administrată de Adrian Oprişan, fratele lui Marian Oprişan, vicepreşedintele PSD al  Consiliului Judeţean Vrancea.

Tot săptămâna trecută a fost atribuit un contract în valoare de 123.000 de lei pentru servicii de transport sportiv, către firma SC Transsportclub SRL, care are exclusivitate din anu 2017 cu CSM Focşani 2007.

Vă mai recomandăm:

Sportivi de la CSM Focşani 2007, mese din bani publici la restaurantul de patru stele al finului primarului municipiului

Ce salarii plăteşte CSM Focşani 2007 sportivilor săi. Cel mai mare contract îl are un handbalist: 3.800 de euro pe lună

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările