Scriitoarea pentru copii Passionaria Stoicescu, în vizită la Biblioteca Judeţeană

Scriitoarea pentru copii Passionaria Stoicescu, în vizită la Biblioteca Judeţeană

Passionaria Stoicescu va lansa la Focşani "Almanahul copiilor"

Cu ocazia „Zilei internaţionale a cărţii pentru copii”,  Biblioteca Judeţeană Duiliu Zamfirescu Vrancea deschide pentru micii cititori „Castelul Poveştilor” la Secţia pentru copii si tineret Oana Diana Renea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, miercuri, 2 aprilie, începând cu ora 10,30 copiii  vor pătrunde în lumea minunată a basmelor păşind în „Grădina cu Poveşti” unde vor descoperi cum iau fiinţă acestea, apoi vor pătrunde în „Sala Turnului” unde îi vor aştepta  noi surprize.

Drumul acestora va continua in „Atelierul  Personajelor” unde copiii işi vor folosi creativitatea si vor creiona un personaj imaginar si o poveste inedită. În „Camera Secretelor”, micuţii cititori vor face cunoştinţă cu un scriitor  adevărat, de la care vor afla tainele ce se ascund în spatele unei cărti.

Protagonistii acestui eveniment,  dedicat „Zilei Internaţionale a cărtii pentru copii”, vor fi elevi ai Scolii „Ştefan cel Mare”, coordonaţi de învăţătoarele Alina Marcu şi Daniela Lupu.

Vineri, 4 aprilie începând cu ora 10.30, Sectia pentru copii şi tineret va  găzdui un eveniment literar dedicat micilor cititori care va avea ca invitat special pe scriitoarea pentru copii Passionaria Stoicescu.

Aceasta  îsi va lansa cartea „ Povestioare cu Ploaie şi Soare", apărută la Editura Carminis si va prezenta Almanahul copiilor 2014 (prima editie dupa 1989).

De asemenea, în holul Sectiei pentru copii şi tineret Editura Carminis va pune la dispoziţia cititorilor un stand de carte,  de la care cei interesaţi vor putea achiziţiona cărţi la preţ de editură.

Mai puteţi citi:

Daruri de primăvară la Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu”

„In memoriam” Oana Diana Renea, regretata scriitoare pentru copii

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: