Sărbătorile de Crăciun uşurează bugetul local de 355.000 de lei. Pe ce se duc banii

Sărbătorile de Crăciun uşurează bugetul local de 355.000 de lei. Pe ce se duc banii

Şi în acest an va fi închiriat un patinoar

Sumele pentru organizarea manifestărilor dedicate sfârşitului de an vor fi alocate în şedinţa Consiliului Local de joi, 31 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aleşii locali vor aproba, în şedinţa care va avea loc în ultima zi a lunii octombrie, alocarea sumei de 355.660 de lei pentru organizarea sărbătorilor de iarnă.

 Probabil că suma finală va fi mult mai mare, aşa cum ne-au obişnuit autorităţile, banii menţionaţi urmând a fi cheltuiţi doar la câteva acţiuni, aproape aceleaşi ca şi în anii din urmă. 

Astfel, jumătate din bani, adică 170.5000 de lei, vor fi folosiţi pentru închirierea unui patinoar şi amenajarea Orăşelului Copiilor.

 Alţi 62.160 de lei vor fi cheltuiţi pentru cele peste 4.440 de pachete care vor fi date copiilor, de Moş Nicolae. 

Primăria nu a uitat nici materialele de promovare, adică pixuri, agende, calendare, felicitări şi sacoşe cadou, pentru care bugetul este de 44.000 de lei

. Alţi 55.000 de lei se vor cheltui pentru artificii, sticle de şampanie şi pahare de şampanie de unică folosinţă, iar 20.000 de lei vor fi folosiţi pentru acordarea a 400 de pachete de alimente pentru persoanele nevoiaşe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: