Românul din Madrid care contrazice Corpul de Control al Guvernului: „Cum adică sunt pretins petiţionar al accizei la benzină? Îşi bat joc de ţară şi de noi”

Românul din Madrid care contrazice Corpul de Control al Guvernului: „Cum adică sunt pretins petiţionar al accizei la benzină? Îşi bat joc de ţară şi de noi”

Dănuţ Anghel este stabilit în Spania de mai mulţi ani

Executivul de la Bucureşti a anunţat că va sesiza Parchetul General pentru petiţia depusă în luna martie la Guvern de Partidul Mişcarea Populară împotriva introducerii accizei la carburanţi din cauză că ar fi găsit nereguli printre semnatari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Corpul de Control al primului ministru Victor Ponta arată într-o notă de informare făcută astăzi publică faptul că a descoperit că dintr-un total de 300.000 de semnături din petiţie mai bine de 200.000 nu pot fi identificate, conţin date false sau ale un decedaţi.

„În acest sens sunt relevante următoarele situaţii privind pretinşi petiţionari: Thiago Stassinopoulos-Italia, biblioraftul nr. 10, fila nr. 271, Bobi Bobi-Vulcan-biblioraftul nr. 4, fila nr. 118, Popescu Cezar-Munich-biblioraftul nr. 14, fila nr. 137, Dănuţ Anghel-Madrid şi Radu Virgil-Bucureşti, biblioraftul 38, fila nr. 65”, sunt doar câteva din numele „în neregulă” prezentate în nota Corpului de Control.

Un vrâncean din Madrid care spune că a semnat petiţia Partidului Mişcarea Populară împotriva scumpirii benzinei şi motorinei s-a declarat revoltat ieri, când şi-a văzut numele în raportului Corpului de Control, unde i se atribuie calitatea de „pretins petiţionar” în biblioraftul nr. 38, fila 65.

„Am aflat de la un cunoscut din ţară, care mi-a văzut numele în raportul Guvernului apoi am văzut şi eu pe internet. Cum adică sunt pretins petiţionar, dacă eu chiar am semnat petiţia, cu toate datele cerute în ea. Bineînţeles, am dat datele de la Madrid şi nu cele de la Adjud. Halal corp de control are Guvernul. Îşi bat joc de ţară şi de noi”, ne-a transmis Dănuţ Anghel, care lucrează ca personal de întreţinere la o şcoală din Spania, iar în timpul liber arbitrează meciuri de fotbal.

 Dănuţ Anghel, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Adjud, este stabilit de mai mulţi ani cu familia la Madrid, în capitala Spaniei şi spune că urmăreşte cu interes ceea ce se întâmplă în România.

Tot de pe internet a aflat şi de petiţia PMP împotriva scumpirii benzinei şi motorinei, pe care a hotărât să o semneze pentru că ştie de la rudele din ţară cât de grea este viaţa în România. 

Şi preşedintele Traian Băsescu, care a semnat petiţia Partidului işcarea populară a reacţionat duminică la demersul Guvernului de a sesiza Parchetul: „Probabil şi semnătura mea este falsă”, a spus Traian Băsescu, iar Elena Udrea a spus la rândul său că PMP va face plângere penală împotriva premierului Victor Ponta pentru ameninţare şi şantaj la adresa celor care au semnat petiţia.

Mai puteţi citi:

Guvernul anunţă Parchetul: Petiţia PMP contra accizei are datele unor decedaţi. Băsescu: Probabil şi semnătura mea e falsă

PMP îl somează pe premierul Ponta să renunţe la acciză. Peste 300.000 de semnături, depuse la Guvern

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: