Român mort de Ziua Naţională, după ce a fost bătut cu bestialitate în Anglia de doi britanici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 44 de ani, din comuna vrânceană Jitia, aflat la muncă în Marea Britanie, a fost bătut crunt în plină stradă de doi englezi. Dus la spital în stare de inconştienţă, bărbatul nu a rezistat şi a murit chiar de 1 Decembrie. Agresorii vrânceanului au fost arestaţi.

Stan Băcioiu, de 44 de ani, se afla în Marea Britanie de mai mulţi ani, unde muncea pentru o viaţă mai bună. În seara de 22 noiembrie, vrânceanul a fost încolţit de doi tineri şi bătut cu bestialitate, în plină stradă, fiind dus în stare de inconştienţă la un spital din Nottingham.

Despre fapta de o violenţă deosebită a aflat tot oraşul, după ce inspectorul de poliţie Neil Poultney a făcut apel la populaţie să prezinte orice informaţie care ar putea ajuta în anchetă.

Timp de o săptămână, Stan Băcioiu (foto) s-a zbătut să supravieţuiască, conectat la aparate, suferind în acest interval şi o intervenţie chirurgicală pe creier. 

Duminică, chiar de Ziua Naţională a României, inima sa a încetat să mai bată. “Inima lui nu a rezistat fără ajutor artificial şi în felul acesta Stan i-a părăsit pentru totdeauna pe cunoscuţi, prieteni şi cei dragi. El a lăsat în urma lui doi băieti majori si o familie îndurerată”, potrivit lui Petrişor Noapteş, consătean cu victima, aflat la rândul său la muncă în Marea Britanie.

Imagine indisponibilă

Cu ajutorul unor camere de supraveghere amplasate pe strada unde a avut loc fapta violentă, poliţia a reuşit să surprindă momentul, iar cei doi agresori britanici au fost arestaţi şi sunt cercetaţi în prezent. Este vorba despre doi tineri de 22 de ani, din oraşul Burton. Cum vrânceanul a decedat între timp, cel mai probabil vor fi puşi sub acuzare pentru omor.

Familia lui Stan Băcioiu se mobilizează pentru aducerea trupului neînsufleţit în ţară.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite