FOTO VIDEO Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Victoria lui Iohannis, sărbătorită în stradă, la Focşani, de membrii ACL

FOTO VIDEO Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Victoria lui Iohannis, sărbătorită în stradă, la Focşani, de membrii ACL

Echipele de campanie ale Alianţei Creştin Liberale (ACL) au sărbătorit în această seară victoria candidatului Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale 2014.

Ştiri pe aceeaşi temă

Entuziasm de nedescris în această seară la cele două sedii de campanie ale ACL, după anunţarea victoriei lui Klaus Iohannis  în alegerile prezidenţiale 2014.

Zeci de tineri, cu steaguri tricolore în mână, au încins o horă şi au scandat minute în şir numele lui Iohannis. Oamenii şi-au adus aminte şi de administraţia din Vrancea şi au scabdat împotriva lui Marian Oprişan, căruia i-au transmis că are „o stare de necesitate  la DNA”.

În scurt timp şi-au făcut apariţia şi jandarmii, care le-au spus celor din stradă să nu blocheze căile de acces.

Până a urmă, după vociferări şi huiduieli, lucrurile s-au calmat iar participanţii s-au putut bucura în continuare de victoria lui Klaus Iohannis, care a câştigat de o manieră categorică şi la Focşani.

În acelaşi timp, în Piaţa Unirii, câteva zeci de tineri, cu drapel tricolr în mână, şi-au exprimat bucuria pentru rezultatul votului, aceştia fiind din rândul celor care în mai multe seri au ieşit în stradă pentru a protesta pentru modul cum a decurs votul din diaspora în primul tur.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: