Reuniune a secretarilor de municipii la Focşani. Aceştia au dezbătut proiectul viitorului Cod Administrativ

Reuniune a secretarilor de municipii la Focşani. Aceştia au dezbătut proiectul viitorului Cod Administrativ

Adunarea Generală a Asociaţiei Secretarilor de Municipii

Preşedintele Asociaţiei Secretarilor de Municipii din România este Eduard Marian Corhană, secretarul municipiului Focşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Secretarii de municipii din ţară s-au reunit astăzi la Focşani în cadrul Asociaţiei Secretarilor de Municipii din România.

Alegerea ca Focşaniul să fie gazda acestui eveniment nu a fost întâmplătoare, având în vedere că anul trecut a fost ales în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Secretarilor de Municipii chiar secretarul Primăriei Focşani, Eduard Marian Corhană.

În deschiderea lucrărilor s-au adresat invitaţilor din ţară prefectul Sorin Hornea şi primarul Cristi Misăilă.

Şedinţa a avut loc în sala mare a  Consiliului Judeţean Vrancea şi în cadrul acesteia s-au aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli, dar au fost dezbătute şi subiecte de interes, cum ar fi, spre exemplu, implicaţiile proiectului codului administrativ asupra administraţiei publice locale.

Conf. Univ. dr. Nicoleta Miulescu, care este vicepreşedinte al Asociaţiei Secretarilor şi totodată secretar al municipiului Craiova a vorbit pe larg despre noutăţile din Codul Administrativ, una dintre ele fiind procedura de validare a mandatelor consilierilor locali, prin hotărâre a instanţei de judecată, un subiect fierbinte la Focşani.

citeste totul despre: