Record de morţi de COVID-19, în Vrancea, de la începutul pandemiei

Record de morţi de COVID-19, în Vrancea, de la începutul pandemiei

Terapia intensivîă este sufăcată de numărul de pacienţi cu COVID 19

Cel mai nou raport prezentat de Grupul de Comunicare Strategică arată că în ultimele 24 de ore au murit foarte mulţi vrânceni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua tulpină Delta a virusului COVID-19 este extrem de virulentă. De o săptămână, aproape zilnic sunt raportate cazuri de decese, fiind înregistrate două zile cu câte şase morţi şi una cu cinci persoane care au murit din cauza noului coronavirus.

Raportarea de miercuri a întrecut însă toate recordurile negative de până acum, nu mai puţin de zece persoane aflându-se pe lista vrâncenilor care au murit din cauza infecţiei cu virusul ucigaş. Este vorba despre cinci femei şi cinci bărbaţi, din care o singură persoană era vaccinată.

Este cel mai mare număr de decese de la începutul pandemiei, în martie, anul trecut. Până acum, în Vrancea au murit 538 de persoane.

În prezent sunt 129 persoane în izolare instituţionalizată, dintre care 13 persoane sunt internate la ATI, 11 persoane la Focşani şi 2 persoane la Adjud. În Vrancea mai sunt disponibile 8 paturi la ATI.

Vă mai recomandăm:

13 vrânceni au murit din cauza COVID-19 de la începutul săptămânii

Încă o persoană din Vrancea a pierdut lupta cu COVID-19. Ea nu era vaccinată


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările