Răsturnare de situaţie în cazul copilului de 9 ani găsit mort pe malul unei bălţi. Micuţul a fost omorât de alt copil

Răsturnare de situaţie în cazul copilului de 9 ani găsit mort pe malul unei bălţi. Micuţul a fost omorât de alt copil

Un copil de 9 ani a murit

Copilul dispăruse încă de duminică, 22 martie, din comuna Urecheşti şi a fost găsit mort abia joi, 26 martie, la o zi după ce părinţii au semnalat dispariţia sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Răsturnare de situaţie în cazul copilul de 9 ani găsit mort pe malul unei bălţi de pescuit din comuna Gugeşti şi despre care se credea că s-a înecat. 

Poliţia a precizat vineri că din cercetări a rezultat că micuţul a avut o altercaţie cu un alt copil, mai mare, în vârstă de 15 ani, conflict încheiat tragic, fapt pentru care se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de omor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Copilul dispăruse de duminică de la domiciliul său din comuna Urecheşti, dar părinţii săi nu s-au îngrijit să anunţe poliţia. Oamenii legii au aflat despre dispariţia sa abia miercuri, de la părinţi, care au spus că băiatul obişnuia să mai fugă de acasă, motiv pentru care nu au dat mare atenţie ultimei plecări, care s-a dovedit şi fatale.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: