Protest la domeniul lui Marian Oprişan de la Boloteşti. Poliţiştii şi jandarmii împart amenzi VIDEO

Protest la domeniul lui Marian Oprişan de la Boloteşti. Poliţiştii şi jandarmii împart amenzi VIDEO

George Simion, preşedintele AUR Sursa Facebook GS

Protestul este organizat din iniţiativa lui George Simion, preşedintele AUR, formaţiune politică înscrisă la alegerile locale din 27 septembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţişti şi jandarmi din Vrancea păzesc în acest moment casa lui Marian Oprişan, de la Boloteşti, unde un grup de protestatari, conduşi de George Simion, preşedintele Alianţei  pentru Unirea Românilor (AUR), formaţiune care va participa la alegerile din 27 septembrie, a ocupat zona din faţa domeniului.

Simion spune că vrea să afle de la Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, de unde are atâta avere. "Suntem în faţa casei lui Oprişan, nu plecăm de aici până nu explică de unde are vilă de 3 milioane de euro (el, adică mama lui)", scrie Simion pe pagina sa de Facebook. 

Protestatarii, veniţi cu autocarul partidului, flutură steaguri tricolore şi unii dintre ei au fost deja amendaţi. 

În urmă cu trei săptămâni, acelaşi Simion s-a aflat în Vrancea şi a filmat două case devenite celebre, respectiv domeniul preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, de la KM 27 şi casa ministrului Lucărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, zis "Grindă" tocmai din motiv de casă. 

VIDEO

Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Cum a fost trimis „la mă-sa”, de ministrul „Grindă”, activistul George Simion, preşedintele AUR

Un partid recent înfiinţat intră în bătălia pentru alegerile locale. Val de plecări din USR către noua formaţiune politică

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările