Profanare de morminte într-un sat vrâncean. Cinci adolescenţi sunt cercetaţi penal

Profanare de morminte într-un sat vrâncean. Cinci adolescenţi sunt cercetaţi penal

Poliţia face cercetări FOTO: Arhivă

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de profanare de morminte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cinci tineri cu vârste între 14 şi 16 ani, din comuna Vulturu, sunt cercetaţi de poliţie după ce au distrus mai multe cruci de lemn şi marmură în două cimitire din comună.

Fapta s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar localnicii au descoperit acest lucru când au mers în cimitir să aprindă lumânări la căpătâiul celor dragi.

"Sunt copii de la noi din comună. Se pare că s-au îmbătat, au prins curaj şi şi-au făcut de cap în cimitir, noaptea. Au fost distruse în special cruci din lemn, dar şi două cruci din marmură. Poliţia i-a prins repede pe făptaşi", ne-a declarat Nicuşor Păcuraru, primarul comunei Vulturu.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz şi au întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de profanare de morminte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: