Primarul Focşaniului s-a sucit. După ce a majorat tarifele la parcare pentru persoanele fizice acum vrea să le reducă

Primarul Focşaniului s-a sucit. După ce a majorat tarifele la parcare pentru persoanele fizice acum vrea să le reducă

Închirierea parcărilor rezidenţiale va fi mai ieftină

Edilul Cristi Misăilă a ajuns la această concluzie după ce a constatat că veniturile focşănenilor sunt printre cele mai mici din ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă


Autorităţile din Focşani intenţionează să scadă tarifele pentru locurile de parcare rezidenţiale din municipiu, după ce tot ele le-au majorat, nejustificat am spune noi, în urmă cu un an.

Prin urmare, primarul Misăilă a iniţiat în acest sens un proiect de hotărâre care ar urma să intre curând pe ordinea de zi a Consiliului Local, proiect despre care aleşi liberali spun că a fost plagiat după unul similar propus de ei.

Astfel, la parcările de reşedinţă pentru persoanele fizice tarifele se vor reduce de la 170 de lei la 120 de lei pentru o maşină, de la 250 de lei la 200 de lei pentru a doua maşină şi de la 350 de lei la 300 de lei pentru a treia maşină. În proiectul pe care l-a iniţiat, primarul şi-a schimbat total punctul de vedere faţă de acum un an şi a ajuns la concluzia că tarifele pentru persoanele fizice sunt cam mari în Focşani, în comparaţie cu oraşele vecine, dar şi că focşănenii sunt cei mai săraci din ţară.

“Analizând tarifele din alte oraşe adiacente municipiului Focşani, am observat că avem următoarele tarife: Galaţi-120 de lei/an, Buzău-90 de lei/an, Tulcea-36-78 de lei/an, Bacău-0 lei, ălăraşi-0 lei. Am observat că avem unele din cele mai mari tarife din ţară. Ţinând cont că puterea de cumpărare şi venitiurile focşănenilor sunt printre cele mai minci din ţară propunem reducerea tarifelor în vederea închirierii locurilor de parcare”, constată  senin Cristi Misăilă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările