Primăria Focşani a semnat contractele de finanţare pentru reabilitarea a cinci străzi din municipiu

Primăria Focşani a semnat contractele de finanţare pentru reabilitarea a cinci străzi din municipiu

Mai multe străzi din Focşani vor fi reabilitate

Finanţarea este asigurată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi are o valoare de aproximativ 3,3 milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă


Vineri, 30 martie 2018, au fost semnate contractele de finanţare pentru mai multe dintre străzile aflate pe lista noastră de investiţii pentru anul în curs, aprobate în cadrul Programului naţional de dezvoltare locală, pentru judeţul Vrancea, în perioada 2017-2020.  

Primul contract prevede alocarea unei finanţări în sumă totală de 648.694,55 lei pentru realizarea obiectivului de investiţii “Refacere infrastructură strada Poligonului”. Valoarea totală a investiţiei este de 684.684,29 lei, diferenţa fiind suportată din bugetul local.

Cel de-al doilea contract semnat  prevede alocarea sumei de 2.628.663,42 lei pentru realizarea obiectivului de investiţii “Reabilitare şi modernizare strada Revoluţiei, strada Aleea Sudului, strada Cpt Creţu Florin şi strada Aleea Parc”. Valoarea totală a investiţiei este de 8.492.195,12 lei, diferenţa fiind şi în acest caz suportată din bugetul local.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: