Primăria Focşani a pregătit cadouri de 51.000 de lei pentru 1 iunie

Primăria Focşani a pregătit cadouri de 51.000 de lei pentru 1 iunie

Copiii se vor bucura de ziua lor de mai multă atenţie

De ziua Internaţională a Copilului vor fi organizate manifestări culturale şi sportive care se vor încheia cu daruri pentru participanţi, cât şi pentru copiii aflaţi la leagănele de copii şi la grădiniţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acţiunile sunt susţinute de către instituţiile din subordinea consiliului local şi sunt concretizate în desfăşurarea unui spectacol susţinut de Ansamblul Folcloric „Ţara Vrancei”, elevi din unităţile de învăţământ, vor fi spectacole de teatru pentru copii, se vor prezenta filme, au loc concursuri şi jocuri distractive.

În acest sens s-au alocat de la bugetul local 51.000 de lei.

Cei mai mulţi bani, 37.500 de lei vor fi cheltuiţi pentru cale 3700 de pachete cu dulciuri pentru copiii din grădiniţe, creşe, leagăne şi fundaţii, 2000 de lei pentru copiii participanţi la spectacolul organizat de ziua lor, 65000 de lei pentru materiale consumabile şi premii pentru copii şi 5000 de lei pentru organizarea activităţilor sportive.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: