Prietenul primarului Cristi Misăilă, contract de peste 6 milioane de lei pentru îngrijirea spaţiilor verzi din Focşani

Prietenul primarului Cristi Misăilă, contract de peste 6 milioane de lei pentru îngrijirea spaţiilor verzi din Focşani

Constantin Briazu

La licitaţia organizată de Direcţia de Dezvoltare Servicii publice Focşani au participat cinci firme, doar una fiind din Focşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Licitaţia pentru contractul în valoare de 6,6 milioane de lei privind întreţinerea spaţiilor verzi din municipiul Focşani a fost câştigată de Sedeloil Imex SRL Focşani, apartinând lui Constantin Briazu. 

Acesta se cunoaşte bine cu primarul Cristi Misăilă. Astfel, apartamentul din Focşani în care a locuit edilul şi familia sa a fost cumpărat cu ani mulţi în urmă de Briazu.

Potrivit domeniului de activitate, societatea se ocupă cu produse petroliere, dar vrea să acapareze în prezent şi serviciul de întreţinere spaţii verzi. 

Oferta firmei focşănene a fost mai bună decât a contracandidaţilor, respectiv firme cu greutate din ţară, Allchim Co, Ro-Verde Landscaping SRL, Abies Forte şi MT Gren Pro.

Constantin Briazu a câştigat ambele loturi, unul vizând cosirea gazonului, strângerea materialului vegetal rezultat, încărcatul în auto, transportul acestuia şi asigurarea depozitării, celălalt lot reprezentând servicii de tundere a arbuştilor ornamentali şi a gardurilor vii, dar şi strângerea materialului vegetal.

Firma trebuie să aibă oameni şi utilaje. Este vorba despre 26 de angajaţi pentru cele două loturi, minim două autobasculante, minim 20 de motocositori şi maşini de tuns, unelte specifice.

Contractul care va fi atribuit este pentru o perioadă de patru ani, urmând a fi semnat după data de 18 iunie, potrivit anunţului de pe SEAP.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: