Premii de 15.000 de dolari la turneul de tenis de câmp feminin "Vrancea Trophy"

Premii de 15.000 de dolari la turneul de tenis de câmp feminin

Vrancea Trophy

Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focşani şi al CJ Vrancea este cea mai importantă competiţie sportivă internaţională a Vrancei din ultimele decenii,

Ştiri pe aceeaşi temă

Ajunsă la ediţia cu numărul 13, competiţia dedicată celor mai bune junioare şi tinere senioare aflate în  trecerea spre cariera profesionistă ori la începutul acesteia, va avea loc la Focşani, la Arenele George Bucuroiu din Aleea Stadionului nr. 2.

La 30 iunie vor începe partidele din tabloul calificărilor pentru ca în perioada 2-7 iulie să se dispute jocurile de simplu şi de dublu de pe tablourile principale.

"Vrancea Trophy- Trofeul Municipiului Focşani şi al CJ Vrancea, care menţine Focşaniul pe harta tenisului internaţional în condiţiile în care multe turnee de acest nivel au dispărut, va oferi premii totale de 15 000 de dolari americani şi 12 puncte WTA pentru câştigătoare. Ca la fiecare ediţie, şi în acest an, Vrancea Trophy- Trofeul Municipiului Focşani şi al CJ Vrancea se bucură, pe lângă susţinerea oferită de cele două autorităţi şi de cea a unor importanţi sponsori şi parteneri. Competiţia va avea şi în acest an momente cu suprize şi premii pentru spectatori oferite de organizatori, producători locali, sponsori şi parteneri! Intrarea la jocurile Vrancea Trophy- Trofeul Municipiului Focşani şi al CJ Vrancea va fi liberă prin bunăvoinţa CS Unirea a cărei bază sportivă găzduieşte competiţia", potrivit lui Petrică Butuc, ofiţer de presă al turneului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: