Prelungirea contractelor pentru locurile de parcare începe joi. Ce spune Parking despre pierderea dreptului de preemţiune

Prelungirea contractelor pentru locurile de parcare începe joi. Ce spune Parking despre pierderea dreptului de preemţiune

Parking Focşani

Prelungirea contractelor pentru locurile de parcare se poate efectua şi pe site-ul instituţiei, accesând secţiunea PLATA ON-LINE .

Ştiri pe aceeaşi temă

S.C. Parking Focşani S.A. anunţă că începând cu data de 10 octombriese pot prelungi contractele de închiriere a locurilor de parcare pentru anul 2020.

Perioada limită până la care se pot prelungi contractele de închiriere a locurilor de parcare este de 31.12.2019, acest lucru este de altfel stipulat şi în contractul pe care fiecare beneficiar l-a semnat cu societatea, prelungirea nefăcându-se automat în lipsa unei solicitări explicite. 

Persoana care nu va solicita prelungirea contractului până la data mai sus menţionată, îşi pierde dreptul de preemţiune, locul respectiv de parcare urmând a fi atribuit pe principiul " primul venit, primul servit ".

Prelungirea se poate efectua şi pe site-ul nostru www.parking-focsani.ro , accesând secţiunea PLATA ON-LINE ! Sistemul va emite automat factura şi actul adiţional de prelungire a contractului. Sistemul nu va funcţiona în cazul celor care au I.T.P. expirat în baza noastră de date.

Actele necesare prelungirii contractului sunt următoarele :
1. Copie certificat de înmatriculare cu viză I.T.P. valabilă ;
2. Abonamentul de parcare în vederea vizării anului 2020.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: