Poştaşii vrânceni protestează azi la Prefectură, cu cagule pe faţă

Poştaşii vrânceni protestează azi la Prefectură, cu cagule pe faţă

Poştaşii vor să-şi apere locurile de muncă

Peste 50 de poştaşi din judeţ, în special din mediul rural, sunt vizaţi să-şi piardă locurile de muncă în urma disponibilizărilor anunţate de Compania Poşta Română.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prefectul Cătălin Popescu s-a întâlnit ieri cu liderul sindical al Oficiului de Poştă Vrancea şi cu şefa instituţiei, ocazie cu care a luat cunoştinţă de nemulţumirile oamenilor care lucrează în acest domeniu.

Aceştia au precizat că restructurarea la nivelul judeţului Vrancea va însemna pierderea locului de muncă pentru 54 de persoane, din care 50 numai în mediul rural.

Prin urmare, poştaşii vor picheta astăzi sediul Prefecturii Vrancea, recomandarea liderilor sindicali de la Bucureşti fiind ca aceştia să poarte cagule pe faţă, în semn de protest faţă de acţiunile de "intimidare şi prigoană de după mitingul din 12 februarie" din Bucureşti.

"După miting, au început o campanie de prigonire şi acţiuni de intimidare în unele judeţe. Au fost chemaţi la Comisia de abateri disciplinare chiar şi cei care atunci se aflau în concediu sau aveau liber", a spus Matei Brătianu, liderul  Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările