Poliţist din Vrancea, lovit cu pietre şi pumni de un individ care îşi teroriza vecinii cu muzica dată la maximum. Agresorul a fost arestat

Poliţist din Vrancea, lovit cu pietre şi pumni de un individ care îşi teroriza vecinii cu muzica dată la maximum. Agresorul a fost arestat

Întâmplarea a avut loc la Sihlea

Întâmplarea a avut loc în comuna Sihlea, fiind nevoie de intervenţia altor poliţişti pentru imobilizarea bărbatului agresiv.

Un bărbat de 37 de ani din Sihlea a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a lovit cu pumnii un poliţist. Fapta s-a întâmplat pe data de 4 octombrie, seara târziu, când poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sihlea  au fost sesizaţi cu privire la faptul individul tulbură liniştea locuitorilor cu muzică difuzata  la intensitate ridicata,de către  un bărbat.

“Pe fondul sesizării, unul dintre agenţii de poliţie care s-au deplasat la imobilul respectiv, a solicitat proprietarului să oprească muzica. Una dintre persoanele care se aflau la imobilul respectiv, un bărbat de 37 de ani, a devenit agresiv, aruncând cu pietre. De asemenea, bărbatul ar fi lovit  agentul de poliţie cu pumnul, provocându-i acestuia leziuni la nivelul membrelor superioare. Cel în cauză ar fi pătruns fără drept in curtea unui imobil şi s-ar fi manifestat agresiv faţă de două persoane, tulburând ordinea şi liniştea publică. Ulterior, poliţiştii prezenţi la faţa locului  au intervenit prompt, procedând la imobilizarea şi internarea acestuia la o unitate medicală”, potrivit IPJ Vrancea.

Agentul de poliţie nu a suferit leziuni care să necesite asistenţă medicală de specialitate. În baza probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus, la data de 5 octombrie, reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.

Marţi, 6 octombrie, cel în cauză a fost prezentat magistraţilor, faţă de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Mai puteţi citi:

Poliţist ameninţat cu moartea de un individ pus pe scandal: „Îţi împrăştii creierii, îţi mănânc carnea şi arunc cadavrul tău în pădure“

Bărbat violent, potolit cu pistolul după ce a sărit cu cuţitul la poliţişti. Individul a fost reţinut

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările