Poftiţi la cireşe! Un fermier îşi pune livada la dispoziţia doritorilor de relaxare. Care sunt condiţiile FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fermier din Vrancea care are o livadă cu foarte mulţi cireşi, iar în această perioadă se descurcă greu cu valorificarea producţiei, a găsit o metodă inedită ca să adune recolta din gospodăria proprie.

GALERIE FOTO

Leontin Soare, din satul Blidari, comuna Cîrligele, localitate aflată la 15 kilometri de municipiul Focşani, are o livadă de aproape un hectar cu foarte mulţi pomi fructiferi, iar la momentul acesta cireşele sunt primele fructe trufanda care s-au copt.

Întrucât nu găseşte oameni care să-l ajute la cules şi, profitând de măsurile de relaxare pentru populaţie, după două luni de Stare de Urgenţă şi stat în case, el a adresat o invitaţie pofticioşilor de cireşe de a-i vizita livada, prilej pentru o plimbare la aer curat.

Acest lucru este programat pentru duminică, 17 mai, el oferindu-le oamenilor posibilitatea de a-şi culege singuri fructele din copac, pe alese, de a le degusta pe săturate, cu condiţia să cumpere minimum 5 kilograme. Asta în condiţiile în care preţul unui kilogram de cireşe este de 4 lei/kg, adică foarte ieftin, în comparaţie cu preţurile practicate în piaţă.

Are şi o capacitate de parcare de 20 de maşini. În plus, cei care vor să vină au posibilitatea să facă şi un grătar în aer liber dacă îşi aduc de acasă cele necesare.

"Există posibilitatea de a servi o ţuică de mere, o vişinată sau vin . Asigur parcare în curtea proprie pentru minimum 20 de maşini, livada fiind chiar lângă curte. Se poate face şi un grătar", spune Leontin Soare.

Pentru mai multe detalii, vrânceanul răspunde la numărul de telefon 0763273249.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite