Peste 80 de pompieri şi localnici s-au mobilizat să stingă un incendiu de vegetaţie uscată care s-a extins în pădure

Peste 80 de pompieri şi localnici s-au mobilizat să stingă un incendiu de vegetaţie uscată care s-a extins în pădure

Incendiul a avut loc la Tulnici

În incendiu au ars aproximativ 3 hectare de vegetaţie uscată şi mărăciniş şi  circa un hectar de puiet de molid şi brad.

Ştiri pe aceeaşi temă


În cursul nopţii de miercuri spre joi a avut loc un incendiu de vegetaţie uscată care s-a propagat la fondul forestier din satul Greşu, comuna Tulnici, într-o zonă greu accesibilă.

Pentru stingerea incendiului care s-a manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 4 hectare de vegetaţie uscată, lăstăriş şi puiet de răşinoase au intervin Staţia de Pompieri Vidra cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, precum şi Grupa Operativă a ISU, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

În sprijin au acţionat la stingerea incendiului SVSU Tulnici, Obştea Tulnici, localnici, poliţişti şi jandarmi montani, în total în jur de 80 de persoane. Incendiul a fost localizat şi lichidat după aproape cinci ore.

Cauza probabilă a incendiului foc deschis în spaţii deschise.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: