Peste 300 de vrânceni şi-au primit în ultimele zile banii de la ANAF în contul taxei auto. Necesarul de fonduri este de 20 de ori mai mare

Peste 300 de vrânceni şi-au primit în ultimele zile banii de la ANAF în contul taxei auto. Necesarul de fonduri este de 20 de ori mai mare

Românii au protestat deseori împotriva taxei auto

În Vrancea, ar mai fi nevoie de peste 27 de milioane de lei pentru achitarea sumelor oprite abuziv de stat în perioada 1 ianuarie 2007-1 ianuarie 2017.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele trei zile, 3, 4 şi 5 iunie, 329 de vrânceni şi-au primit banii de la Fisc reprezentând taxa auto pe care au achitat-o în mod nedrept în perioada 1 ianuarie 2007-31 ianuarie 2017.

Suma pe care Vrancea a avut-o la dispoziţie a fost de 1.268.000 lei, total insuficientă pentru a face dreptate celor peste 7.000 de oameni care îşi aşteaptă banii înapoi. Din informaţiile noastre, ar mai fi nevoie de peste 27 de milioane de lei pentru finalizarea acestui proces aşteptat de români, lucru care ar putea să se realizeze în următoarea perioadă.

"Demersul Ministerului Finanţelor Publice şi al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală va continua până la restituirea ultimului leu datorat contribuabililor români, care au achitat taxe auto (taxe auto pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu)", potrivit unui comunicat al Administraţiei Finanţelor Publice Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: