Patru aleşi locali din Focşani vor degusta must macedonean la "Bachus-ul" din Peninsula Balcanică

Patru aleşi locali din Focşani vor degusta must macedonean la

Patru ale;i locali vor merge la Festival ]n Macedonia

În perioada 2-4 septembrie, în municipiul Kavadarci din Macedonia, va avea loc "Festivalul Viticol Tikveski 2016".

Ştiri pe aceeaşi temă

Între municipiile Focşani şi Kavadarci există semnat un memorandum de cooperare, astfel că la evenimentul din prima săptămână din septembrie au fost invitaţi şi oficiali din Focşani.

Prin urmare, în şedinţa de consiliu local de joi consilierii i-au desemnat pe cei patru colegi ai lor care vor merge în Macedonia. Ca să nu se supere, au fost desemnaţi consilieri de la toate partidele, mai puţin de la grupul PMP, care nu a avut nicio pretenţie în acest sens.

Este vorba despre Lauriana Ailincuţei-PSD, Cătălina Lupu-ALDE, Emanuel Gongu-independent şi de Irina Anca Maria Panaite-PNL.

Costurile cu găzduirea oaspeţilor vor fi suportate de organizatori, de la bugetul local urmând să se plătească diurna de 16 euro/zi pentru fiecare consilier şi 650 de lei cheltuielile de transport.

Este posibi ca delegaţiei să i se alăture şi primarul Cristi Misăilă, aşa cum se arată în răspunsul primăriei. Prmarul municipiului Focşani, dl. Cristi Misăilă, vă mulţumeşte pentru invitaţia la Festivalul Viticol Tikveski 2016 şi confirmă participarea sa, sub rezerva faptului că nu va interveni un alt eveniment în acea perioadă.

citeste totul despre: