Oraşul Panciu se schimbă la faţă. Primăria a montat noul mobilier urban

Oraşul Panciu se schimbă la faţă. Primăria a montat noul mobilier urban

Băncuţele şi coşurile de gunoi au fost montate în oraş

În cursul acestei săptămâni, au fost instalate coşuri de gunoi la insituţii publice şi zone de agrement, precum şi în curtea interioară a celor două licee din oraş - Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza“ şi Liceul Teoretic „Ioan Slavici“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Montarea noului mobilier urban continuă acţiunile de înfrumuseţare a oraşului Panciu, demarate de Primărie încă din perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale.

„În această săptămână, am instalat coşuri de gunoi la instituţiile publice, dar şi în curtea celor două licee, la solicitarea expresă a elevilor, adresată Primăriei în cadrul dezbaterii pe teme de mediu desfăşurată în săptămâna «Şcoala Altfel».

Tot în curtea liceelor am montat şi băncuţe noi, unde elevii se pot relaxa în timpul recreaţiilor“, precizează primarul Iulian Nica.

Acesta a adăugat că, în perioada următoare, păncenii se vor bucura, din nou, de jardinierele cu flori care vor fi instalate, ca în fiecare an, în zona centrală a oraşului Panciu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările