Operatorul de salubritate introduce factura în format electronic. Ce paşi trebuie să urmeze beneficiarii

Operatorul de salubritate introduce factura în format electronic. Ce paşi trebuie să urmeze beneficiarii

Adrian Vulpoiu, directorul CUP Salubritate

În prezent, CUP Salubritate are aproximativ 50.000 de clienţi care plătesc gunoiul menajer în municipiul Focşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând cu data de 1 noiembrie 2019,  CUP SALUBRITATE S.A. Focşani poate emite la cererea clientului, factura in format electronic.

Accesul la factura electronică se poate realiza prin completarea cererii de transmitere a facturii electronice pe care clienţii societăţii o pot descărca din secţiunea ”Factura în format electronic” de pe site-ul societăţii sau accesând: http://www.salubfocsani.ro/factura_electronica.html.

Accesul este condiţionat de înregistrarea şi de acceptarea prealabilă a condiţiilor de transmitere a facturii în format electronic, după introducerea corectă a tuturor datelor specificate în cerere, precum şi acceptarea politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal conform Regulamentului European nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
     

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: