Ocolul Silvic Focşani are un nou şef. Cine îl înlocuieşte pe Duţă Jr.

Ocolul Silvic Focşani are un nou şef. Cine îl înlocuieşte pe Duţă Jr.

Ionuţ Duţă nu mai este director

Noul director a mai condus în urmă cu peste un deceniu structura judeţeană din domeniul silviculturii şi a avut mai multe funcţii de conducere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petrică Tudosă este de luni, 30 martie, noul director al Ocolului Silvic Focşani, acesta înlocuindu-l în funcţie pe Ionuţ Duţă, care a condus structura silvică în ultimul an, mai exact de la 1 aprilie 2019, când a ieşit la pensie tatăl său, Gică Duţă.

Petrică Tudosă (foto jos) a mai condus în urmă cu mai bine de un deceniu Direcţia Silvică Vrancea şi a deţinut diferite funcţii de conducere în instituţie.

În anul 2010, Petrică Tudosă a fost învinuit într-un dosar instrumentat de DNA, fiind acuzat de cumpărare de influenţă, alături de fostul procuror general al Curţii de Apel Galaţi, Dinu Gâlcă dar şi de Alexandru Bălan, avocatul  preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan şi fostul procuror la Curtea de Apel Galaţi, Ion Popescu, aceştia din urmă fiind auzaţi că au fost intermediari în intervenţiile pentru menţinerea sa în funcţie. La puţin timp de la trimiterea în judecată, principalul învinuit, Dinu Glcă, a murit. Dosarul s-a încheiat după mai mulţi ani, cu achitarea lui Petrică Tudosă.

Fondul forestier al O.S.Focşani include la amenajarea actuala şi păduri preluate din cadrul O.S.Gugeşti, ocol desfiinţat conform unei hotărâri a Consiliului de Administraţie al R.N.P. - Romsilva, Suprafaţa actuala a ocolului este de 19.498,6 ha, fondul forestier fiind administrat în cadrul a 10 unităţi de producţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: