O tânără femeie a născut o fetiţă, în ambulanţa SMURD, asistată de pompieri. Aceştia şi-au exprimat dorinţa de a fi naşii copilei

O tânără femeie a născut o fetiţă, în ambulanţa SMURD, asistată de pompieri. Aceştia şi-au exprimat dorinţa de a fi naşii copilei

Femeia a născut în ambulanţa SMURD

Întâmplarea a avut loc sâmbătă, la Adjud. Fetiţa din Vrancea născută în ambaluanţa SMURD de la Adjud este sănătoasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

O gravidă de 24 de ani, din localitatea Ciorani, lângă Adjud, a născut sâmbătă dimineaţa în ambulanţa SMURD, după ce a sunat la 112 să anunţe că i-a venit sorocul.  În cel mai scurt timp, la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă SMURD iar paramedicii au preluat imediat femeia. La nici 500 m de la plecarea ambulanţei spre unitatea spitalicească, s-a declanşat naşterea. Fiind la prima intervenţie de acest fel, paramedicii au solicitat sprijin de specialitate.

"Până la sosirea echipajului SAJ, aceştia au asistat naşterea. La ora 04:00 mămica a născut o fetiţă de 2400 g. Între timp a ajuns echipajul SAJ care a efectuat procedurile de specialitate în acest caz, şi au preluat bebeluşul. Tânăra mămică a fost transportată cu ambulanţa SMURD la spitalul din Adjud. Aceasta era foarte fericită că naşterea primei fetiţe a decurs bine. Părinţii mai au trei băieţei", potrivit ISU Vrancea.

Întâmplarea a fost de bun augur fiindcă cei trei colegi paramedici şi-au exprimat dorinţa de a fi şi naşii fetiţei iar unul dintre aceştia tocmai ce a aflat că va fi tătic.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările