O liceană din Focşani i-a întors scaunul Loredanei Groza la „Vocea României“

O liceană din Focşani i-a întors scaunul Loredanei Groza la „Vocea României“

Alina Gabriela Mocanu  FOTO: PRO TV

Alina Gabriela Mocanu are 17 ani şi este elevă în clasa a XI-a la Colegiul "Valeriu. D. Cotea" din Focşani. Membrii juriului i-au spus că seamănă izbitor cu artista Antonia.

Ştiri pe aceeaşi temă


Printre concurenţii prezenţi vineri seara în debutul sezonului 6 al show-ului Vocea României s-a aflat şi o fată de 17 ani din Focşani.

Alina Gabriela Mocanu, elevă în clasa a XI-a a reuşit să impresioneze juriul, în special pe Loredana Groza, care a ales-o să facă parte din echipa sa.

"Este o fire vesela, placuta, careia ii place sa fie in centrul atentiei. Alina are un frate mai mare, de 19 ani, care isi doreste sa devina medic veterinar. Ea este cea care duce traditia familiei mai departe. A studiat vioara 4 ani in scoala generala si, stiind teorie muzicala, i-a fost simplu sa invete pianul. Este autodidacta, iar pianul este instrumentul ei de suflet", este prezentarea făcută Alinei de site-ul Vocea României.

Fata a povestit că părinţii săi, care au venit să o susţină în platou, sunt nevăzători.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: