O hală în care erau depozitate zeci de frigidere şi mai multe tuburi cu oxigen şi freon, distrusă într-un incendiu. De la ce a pornit focul

O hală în care erau depozitate zeci de frigidere şi mai multe tuburi cu oxigen şi freon, distrusă într-un incendiu. De la ce a pornit focul

În hală erau şi butelii cu oxigen

Incendiul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în Focşani. Pompierii au reuşit să reducă proporţiile incendiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Azi noapte, în jurul orei 3:00 dimineaţa, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri au intervenit pentru stingerea unui incendiu care se manifesta în interiorul unei hale, de aproximativ 200 mp, amplasată în municipiul Focşani, care depozita frigidere.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare şi două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

"După efectuarea recunoaşterii în zonă, forţele de intervenţie au localizat în cel mai scurt timp incendiul şi au acţionat pentru stingerea acestuia. După aproximativ 2 ore, incendiul a fost lichidat. Pagubele produse au constat în: 10 frigidere arse şi instalaţia aferentă acestora, s-au deteriorat 3 recipienţi cu oxigen şi freon, precum şi plafonul halei. Evenimentul s-a produs cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric", potrivit ISU Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: