O femeie a murit înecată în rezervorul cu apă din curtea casei sale. Unde s-a petrecut tragedia

O femeie a murit înecată în rezervorul cu apă din curtea casei sale. Unde s-a petrecut tragedia

Femeie înecată în bazinul din curtea casei FOTO Arhivă

O femeie de 66 de ani, din localitatea vrânceană Coteşti, a murit înecată în rezervorul cu apă al gospodăriei sale. La faţa locului, au intervenit pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, însă aceştia nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa femeii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, incidentul a fost anunţat sâmbătă, la ora 9:18, la numărul unic de urgenţă 112 de către o persoană care a spus că o femeie a căzut în bazinul cu apă al locuinţei situate în localitatea Coteşti şi pare a fi înecată.

La faţa locului, au fost trimise echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Focşani, dar şi de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Coteşti.

Ajunse la locul incidentului, echipajele au scos-o imediat pe femeie din bazin şi au început manevrele de resuscitare.

În pofida încercărilor medicilor, viaţa femeii nu a mai putut fi salvată, aceasta fiind declarată moartă după aproximativ o oră de la începerea manevrelor de resuscitare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: