O delegaţie a corului „Pastorala” va participa la funeraliile fondatorului corului „Madrigal”, Marin Constantin

O delegaţie a corului „Pastorala” va participa la funeraliile fondatorului corului „Madrigal”, Marin Constantin

Muzicologul a decedat la vârsta de 85 de ani

Înmormântarea marelui muzician, compozitor şi dirijor va avea loc miercuri. Marin Constantin a decedat în prima zi a anului, la vârsta de 85 de ani şi în urmă cu câţiva ani a fost declarat cetăţean de onoare al municipiului Focşani

Ştiri pe aceeaşi temă

O delegaţie formată din membri ai corului Pastorala din Focşani, dar şi din reprezentanţi ai consiliului local Focşani se va afla miercuri la Bucureşti, la funeraliile fondatorului corului „Madrigal", Marin Constantin.

Este bine ştiut că între cele două coruri a existat de-a lungul ultimelor trei decenii o colaborare foarte strânsă, materializată în zeci de spectacole comune.

„Maestrul Marin Consrantin a considerat Pastorala copilul său de suflet. Am avut legături extraordinare, iar ascensiunea şi perenitatea corului nostru se datorează maestrului şi corului Madrigal. Am susţinut împreună 18 concerte comune", ne-a declarat Dumitru Săndulachi, dirijorul corului Pastorala din Focşani.

În urmă cu mai mulţi ani, Marin Constantin a fost declarat cetăţean de onoare al municipiului Focşani.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările