Muncitorul care a căzut de pe schelă a murit noaptea trecută

Bărbatul a decedat în jurul orei 2, după ce medicii au încercat, în zadar, să-i salveze viaţa. Inspectorii de la ITM au descoperit un lung şir de nereguli la societatea care îl angajase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Ilie Pavel, de 30 de ani, lucra la un siloz din apropierea combinatului de creştere a porcilor de la Goleşti-Slobozia Ciorăşti. Bărbatul a căzut ieri, în jurul orelor 15, de pe o schelă aflată la circa 8 metri înălţime şi a fost adus la spital, cu multiple traumatisme.

Medicii la-au diagnosticat cu traumatsim cranio cerebral acut deschis, plagă contuză parieto-occipitală dreapta, comoţie cerebrală, contuzie coloană cervicală şi torace, traumatism coloană LTS, traumatism bazin şi au fost destul de rezervaţi.

Bărbatul a decedat noaptea trecută, în jurul orelor 2, după ce fusese supus unei intervenţii chirurgicale complexe.

Fără contract de muncă înregitrat la ITM şi fără protecţia muncii

Inspectorii de muncă au stabilit ieri că angajatul avea un contract de muncă înregistrat la angajator pe 13 aprilie însă nu era înregistrat la ITM, nu purta echipament de protecţie şi nici nu avea instructaj de protecţia muncii.

Firma riscă sancţiuni de până la 4000 de lei însă acestea ar putea fi agravate de moartea angajatului.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările