Mobilizare pentru salvarea vieţii unui tânăr diagnosticat cu o boală gravă. Ce şanse are să se facă bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Raiu  FOTO: Facebook
Andrei Raiu  FOTO: Facebook

Lui Andrei Raiu i s-a indicat de către medici celebri din Rimânia să ajungă la Institutul Creierului de la Hanovra, în Germania, pentru biopsie, tratament oncologic şi o eventuală intervenţie chirurgicală.

Andrei Raiu are aproape 23 de ani şi este masterand anul I în cadrul Facultăţii de Studii Economice, Universitatea din Braşov. Până mai ieri nimic nu prevedea furtuna care avea să se abată asupra lui. Inteligent, muncitor, ambiţios, ascultător şi foarte bine crescut, Andrei a început să simtă dureri de cap din ce în ce mai puternice şi avea momente când îşi pierdea echilibrul. La sfatul unei prietene de familie, asistentă medicală, Andrei a mers la un computer tomograf, dar fără un rezultat concludent. A urmat un R.M.N., iar în urma rezultatului este sfătuit de către medici să meargă la Iaşi unde i s-a pus diagnosticul ”TUMORĂ DE TRUNCHI CEREBRAL”

Familia s-a mobilizat şi a obţinut o programare rapidă la o clinică din Bucureşti.

Aici i se stabileşte diagnosticul de ”formaţiune tumorală de trunchi cerebral extinsă cerebelos drept – gliom infiltrativ”. Prof. Dr. Vlad Alexandru Ciurea i-a sus că singura sa şansă este să ajungă la Institutul Creierului, la Hanovra, în Germania, pentru biopsie, tratament oncologic şi o eventuală intervenţie chirurgicală.

Tumora este una destul de extinsă care a început deja să lase sechele şi, de aceea, Andrei trebuie să plece urgent să înceapă tratamentul.

Ca şi cum boala copilului lor n-ar fi o povară imensă, mai există şi altă problemă: în România, o familie normală nu-şi poate permite financiar toate investigaţiile şi costurile legate de tratament şi operaţie. Costurile estimate ajung undeva în jurul sumei de 50.000 – 100.000 Euro.

Familia şi prietenii s-au mobilizat exemplat pentru ajutorarea tânărului şi au pornit o campanie umanitară pe reţelele de socializare, iar oamenii au început să doneze.

"Este imposibil să te gândeşti câtă suferinţă şi tristeţe este în inima lui Andrei. Va fi cel mai greu examen pe care-l poate susţine un tânăr de vârsta lui. Iar noi ar trebui să nu-i lăsăm singuri, nici pe el, nici pe familia lui, în această luptă grea cu destinul. Rugăciunile noastre, gândurile noastre bune precum şi orice sprijin financiar cât de mic l-ar putea duce pe Andrei cât mai repede în Germania, cât mai aproape de vindecare. În pragul Sărbătorilor, când, cu toţii sperăm să fim alături de toţi cei dragi, acasă, departe de griji şi probleme, este important să ne întoarcem privirea, sufletul şi gândul mai ales către cei care au mare nevoie că flacăra speranţei să ardă mai puternic ca niciodată! Haideţi să ne unim forţele şi să facem că flacăra speranţei din sufletul lui Andrei să-i lumineze calea, care nu este una uşoară, dar cu ajutorul Bunului Dumnezeu şi al celor care vor să-l sprijine, Andrei va reuşi să treacă cu bine peste această grea încercare", 

Cei care pot şi vor să ajute au la dispoziţie următoarele conturi deschise pe numele ANDREI CLAUDIU RAIU
Cont EUR RO14 RZBR 0000 0600 2223 6421
Cont LEI RO17 RZBR 0000 0600 1974 3855

Vă mai recomandăm:

Campanie umanitară pentru o femeie care s-a ales cu picioarele zdrobite după un accident cu tractorul. Soţul a murit tot accidentat de tractor

O fetiţă de 9 ani diagnosticată cu cancer are nevoie urgentă de donatori de sânge: „Un copil perfect sănătos care într-o zi de vacanţă s-a trezit că nu mai poate merge”

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite