Ministrul Mircea Duşa, în vizită la spital la militarul Florinel Enache, rănit în Afganistan

Ministrul Mircea Duşa, în vizită la spital la militarul Florinel Enache, rănit în Afganistan

Florinel Enache, la venirea in patrie din SUA

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, l-a vizitat azi pe Florinel Enache, internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central. Cu această ocazie, ministrul Duşa a stat de vorbă cu militarul şi familia acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul apărării naţionale a fost informat de echipa medicală multidisciplinară de faptul că starea de sănătate a militarului este stabilă.

Acesta s-a asigurat că la nivelul spitalului au fost întreprinse toate demersurile necesare pentru a asigura, la parametrii optimi, tratamentul şi supravegherea medicală a militarului, până la infrastructura materială, tehnică, umană şi de suport logistic din domeniul medical, impuse de complexitatea şi gravitatea unui politraumatism specific teatrelor de operaţii.

Povestea militarului erou felicitat de Obama. Florinel Enache a rămas fără picioare şi o mână în Afganistan. România îi dă 85.000 de euro

FOTO-VIDEO Militarul mutilat în război, erou la el în sat

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările