Militar, divorţ cu cântec de soţia agresivă. „A sărit la mine cu un cuţit masiv de tranşat carnea”

Militar, divorţ cu cântec de soţia agresivă. „A sărit la mine cu un cuţit masiv de tranşat carnea”

Procesul de divorţ, intentat de bărbat, va fi soluţionat la Judecătoria Focşani. Militarul cere ca această căsnicie să fie desfăcută din culpa femeii cu care a trăit 20 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un cadru militar, în vârstă de 45 de ani, din Focşani, a intentat proces de divorţ de soţia sa, cu care a convieţuit 20 de ani. Ceea ce este ieşit din obişnuit în acest caz este faptul că bărbatul cere divorţul din motive de violenţă domestică.

Mai exact, el susţine că soţia lui “a dat milităria jos din pod”, fiind de o agresivitate rară. Mărturiseşte că a fost umilit şi “altoit” deseori, fără ca el să riposteze. Militarul a mai avut o tentativă de divorţ în anul 2017, dar a decis să-i mai acorde o şansă, însă femeia s-a dovedit pe mai departe violentă.

“Cum s-a văzut scăpată de dosarul de divorţ şi-a reluat agresiunile verbale şi fizice, iar pe data de a sărit la mine cu un cuţit masiv de tranşat carnea. Am reuşit să fug, mi-am căutat un spaţiu de închiriat şi am plecat de acasă fără nici un lucru (le-am luat ulterior într-o dimineaţă când ea era la lucru). De teamă de a nu fi înjunghiat în somn, am părăsit domiciliul comun, urmând ca după divorţ să partajăm bunurile comune şi să ne separăm efectiv. Văzând că nu mi vin acasă, m-a chemat la punctul de control al unităţii unde lucrez. Cum m-am apropiat de ea, operativ mi-a aplicat doi pumni la tâmplă, apoi a continuat să mă lovească cu picioarele, probabil spera să ripostez, să poată spune că o agresez, că sunt violent. Am fugit din calea ei, mi-am găsit refugiu dincolo de poarta de intrare în unitate, am alertat Poliţia, care s-a prezentat întocmind proces verbal cu cele întâmplate. I-am rugat pe poliţişti să nu o amendeze”, susţine bărbatul în cererea de chemare în judecată.

Militarul a mai completat cererea de chemare în judecată cu menţiunea că din cei 20 de ani de căsătorie , ultimii zece ani au fost un chin pentru el, pentru faptul că soţia sa a fost distantă şi total independentă. Cei doi au şi un copil împreună. “Nu am avut posibilitatea să mă bucur de bucuriile ei. De ani de zile nu a dorit relaţii intime”, mai spune acesta. Bărbatul a cerut instanţei să o oblige pe soţia lui să-i restituie documentele şi actele personale, pe care i le-a confiscat.

Printre ele, şi certificatul de căsătorie, act care-i este necesar pentru procesul de divorţ. El a mai cerut ca în cazul în care femeia nu acceptă divorţul să fie desfăcută căsătoria din vina ei exclusivă, iar fosta consoartă să nu-i mai poarte numele.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: