Micii pianişti ai Focşaniului, cei mai buni la concursurile de interpretare

Micii pianişti ai Focşaniului, cei mai buni la concursurile de interpretare

Premianţii concursului

Sâmbată, 11 iunie 2016, a avut loc la Iaşi concursul internaţional de interpretare pianistică "Ofranda sunetului", ediţia a XII-a, de unde toţi micii pianişti focşăneni participanţi şi coodonaţi de prof. Doina Collavini s-au întors cu premii.

Ştiri pe aceeaşi temă

La concurs s-au înscris 119 concurenţi din judeţele ţării, din Bulgaria, Moldova şi Ucraina.
Focşaniul a avut patru reprezentanţi talentaţi la acest concurs, coordonaţi de prof. Collavini Doina, făcându-se remarcaţi nu numai datorită talentului, dar mai ales interpretărilor de excepţie.

Aceştia  au câştigat 3 premii I prin Bostan Mălina, Mândru Alexandru, Cherciu Sofia şi un premiu II prin Lefter David. Premiul special de interpretare a revenit Mălinei Bostan. Impresionaţi de interpretarea celei mai mici participante focşănene, Sofia Cherciu, organizatorii i-au adresat o invitaţie oficială  să participe împreună cu alţi 4 copii la Festivalul Internaţional "Vise printre stele" ce se va desfăşura la Cernăuţi în luna octombrie 2016.

De asemenea, ocupanţii locului I la fiecare categorie au fost invitaţi să participe la un concurs de pian organizat într-o staţiune de pe litoralul bulgăresc în luna august 2016.

Felicitări tuturor şi la cât mai multe premii şi trofee!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: