Medic cunoscut din Vrancea, răpus de noul coronavirus. A murit la spitalul unde a lucrat până la pensionare

Medic cunoscut din Vrancea, răpus de noul coronavirus. A murit la spitalul unde a lucrat până la pensionare

Dragos Stănescu avea 68 de ani  FOTO Facebok: Lungu Alina

Doctorul Dragoş Stănescu a fost şeful Secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani. Chirurgul, care a avut şi funcţii de conducere în sistemul medical, avea 68 de ani şi a ieşit la pensie în anul 2018

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicul plastician Dragoş Stănescu a pierdut lupta cu virusul COVID-19. Acesta a murit vineri, 20 noiembrie, la Secţia ATI a Spitalului de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” din Focşani. În urmă cu câteva zile medicul a fost depistat pozitiv.

Dragoş Stănescu avea 68 de ani şi a fost şef la Secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului de Urgenţe din Focşani. În urmă cu 20 de ani, medicul a condus Direcţia de Sănătate Publică Vrancea.

"Astăzi ne-a părăsit domnul DOCTOR Dragos Stănescu. Medic de mare cultură, este cel care a înfiinţat specialitatea chirurgie plastică in Vrancea. Dumnezeu să-l aibă în grijă", a scris medicul Costică Bâra pe pagina sa de Facebook.

Vă mai recomandăm:

Un medic de familie din Potcoava diagnosticat cu COVID-19 a decedat la spitalul din Slatina

Primul cadru medical de la Spitalul Municipal Caracal răpus de COVID-19: o asistentă de 61 ani, care nu avea alte boli

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările