Medalii de argint pentru producătorii vrânceni de vinuri la "Concours Mondial de Bruxelles"

Medalii de argint pentru producătorii vrânceni de vinuri la

Vinurile vrâncene au fost degustate şi la Focşani

Unul dintre cele mai prestigioase concursuri de vinuri din lume, „Concours Mondial de Bruxelles”, care a avut loc în perioada 2-5 mai 2019 în Aigle, Elveţia, şi-a desemnat câştigătorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Producătorii de vinuri vrânceni SC Vincon România SC şi SC Natura SRL (Domeniile Panciu)  au obţinut fiecare Medalia de Argint reprezentând un premiu extrem de important care confirmă calitatea vinurilor din Vrancea, cea mai mare podgorie a României.

Producători vrânceni, cu sprijinul Consiliului Judeţean Vrancea, şi-au înscris probele în mod gratuit la „Concours Mondial de Bruxelles”. Vincon Vrancea şi Domeniile Panciu au obţinut titluri de mari campioni şi au câştigat Marea Medalie de Aur la Concursul Naţional de Vinuri „Bachus”, organizat de Consiliul Judeţean Vrancea la Focşani în perioada 4-6 octombrie 2018, în cadrul Festivalul Internaţional al Viei şi Vinului „Bachus”, fapt care le-au asigurat înscrierea gratuită a probelor de vin la Concours Mondial de Bruxelles.

În acest an, la „Concours Mondial de Bruxelles” de la Aigle au concurat peste 9.150 de vinuri din 46 de ţări. Probele de vin au fost jurizate de peste 330 de degustători autorizaţi din toată lumea.

Premiile obţinute la „Concours Mondial de Bruxelles” dovedesc, încă o dată, importanţa Concursul Naţional de Vinuri „Bachus”, care promovează un valoros produs asociat cu numele judeţului: vinul şi meşteşugul vinului.

Mai multe informaţii despre competiţia de vinuri „Concours  Mondial de Bruxelles” puteţi afla accesând https://concoursmondial.com

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: