Maşinile din târgul auto de la Focşani nu prea au căutare

Proprietarii acestora spun că sunt foarte puţini clienţi iar aceştia caută maşini ieftine, de pâna la 2000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform administratorului târgului auto din Focşani, nu mai puţin de 450 de autovehicule se aflau expuse la vânzare în această dimineaţă. Multe dintre maşini au fost aduse de proprietarii lor chiar cu o zi înainte, pentru a ocupa o poziţie cât mai centrală, chiar dacă asta înseamnă o taxă suplimentară.

Vânzătorii se plâng însă că cei care vin să cumpere sunt foarte puţini şi asta chiar dacă preţurile sunt negociabile. De la primele ore ale dimineţii fuseseră înregistrate mai puţin de 10 tranzacţii, din care 2 au fost schimburi cu plata unor diferenţe.

Preferinţele se îndreaptă tot către maşinile sub 2000 de euro. „Aducem şi noi ce caută clientul, o maşină bună, din Germania, care să consume puţin şi să nu coste nici mult", a declarat Vasilian Iordache, proprietarul unui Volksvagen Golf. „Taxa e mică, pe la două sute şi ceva de euro, dar vă garantez că maşina se comportă foarte bine", şi-a lăudat focşăneanul marfa. Preţurile sunt variate, de la 2300 lei pentru o Dacia 1310 din 1992 până la 17.000 euro negociabil pentru un Land Rover din 2007.Bani să fie!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările