Maricica Apreutesei, profesor la Liceul Teoretic „Ioan Slavici din Panciu”, a obţinut premiul  Mentor pentru Excelenţă în Educaţie

Maricica Apreutesei, profesor la Liceul Teoretic „Ioan Slavici din Panciu”, a obţinut premiul  Mentor pentru Excelenţă în Educaţie

Profesorul Maricica Apreutesei, alături de două dintre elevele sale FOTO: Facebook

Totodată, profesorul vrâncean a fost recompensat, alături de alţi zece dascăli din ţară, cu suma de 8000 de lei şi un trofeu special.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zece profesori şi antrenori, ai căror elevi si discipoli au primit distinctii la competitii si festivaluri interne si internaţionale din domeniul artistic, sportiv sau ştiintific, au fost recompensaţi pentru al patrulea an consecutiv la Premiile Mentor pentru Excelenta în Educaţie, eveniment organizat de MOL România şi Fundaţia pentru Comunitate.

Printre profesorii premiaţi se numără şi Maricica Apreutesei, profesor de informatică  la Liceul Teoretic „Ioan Slavici din Panciu”.

Cei zece laureaţi au primit fiecare câte 8.000 de lei şi un trofeu special, Trofeul Mentor, realizat de artistul Ioan Nemţoi. Cei zece mentori au fost selectaţi de juriul Fundaţiei Pentru Comunitate din cele 505 dosare, prin care au fost nominalizate 174 de persoane.

Mai puteţi citi:

10 profesori şi antrenori, premiaţi cu 8.000 de lei pentru calitatea de mentor


 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: