Marian Oprişan trebuie să predea la poliţie permisul de conducere, după ce a pierdut definitiv procesul. Viteza ameţitoare cu care a fost prins de radar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul a durat doi ani şi jumătate şi s-a încheiat săptămâna trecută la Tribunalul Buzău. Este a treia oară în ultimi 9 ani când Oprişan rămâne fără permis.

Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, a pierdut definitiv procesul cu Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Buzău, după ce a contestat în instanţă procesul verbal prin care i-a fost reţinut permisul de conducere pe data de 29 noiembrie 2017.

La vremea respectivă, maşina lui Oprişan a fost înregistrată de aparatul radar rulând cu 191 de kilometri pe oră, în afara localităţii Oreavu. “Cea mai mare viteză – 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN 2 E85, în afara localităţii Oreavu”, potrivit unui comunicat al IPJ Buzău. 

Procesul a durat doi ani şi jumătate ani, iar decizia definitivă a fost dată pe data de 28 mai. “Respinge apelul ca fiind nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în hotărârea judecătorilor.

Este a treia oară în ultimii 9 ani când şeful CJ Vrancea rămâne pieton.

În anul 2014, Marian Oprişan a mai fost implicat într-un eveniment similar, pe raza comunei Nicolae Bălcescu, din judeţul Bacău. Deşi a contestat în instanţă, magistraţii nu i-au dat câştig de cauză şi l-au lăsat fără permis, printr-o decizie definitivă, în 2016, pentru o perioadă de 3 luni.

Şi în anul 2011 i-a fost reţinut permisul de conducere şefului Consiliului Judeţean Vrancea, pentru că a fost prins la volan cu 113 km/h în municipiul Rm. Sărat.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite