UPDATE Inima lui Marian Oprişan bate la peste 90 de pulsaţii pe minut. El a fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare "C.C. Iliescu"

UPDATE Inima lui Marian Oprişan bate la peste 90 de pulsaţii pe minut. El a fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare

Marian Oprişan a mai avut probleme medicale şi acum doi ani

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a fost transferat, vineri, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani, la Institutul Fundeni, pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update:"Pacientul va fi supus unor investigaţii de rutină. El a ajuns în Capitală din cauza unei tahicardii, adică accelerare a frecvenţei bătăilor inimii la peste 90 de pulsaţii pe minut. Ritmul cardiac normal variază, la majoritatea subiecţilor, între 60 şi 90 de pulsaţii pe minut, cu o medie de 70 până la 80", au precizat pentru Mediafax surse medicale.

Şeful Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a fost transferat, vineri, la Institutul Clinic Fundeni, pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Marian Oprişan a fost internat, joi după-amiază, la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, în uma unei tahicardii.

Nu se cunoaşte deocamdată cauza pentru acesta ajuns în atenţia medicilor, întrucât nici medici, dar nici responsabili din conducerea spitalului nu vor să facă niciun comentariu. 

Mai puteţi citi:

Marian Oprişan, internat la Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon”

Silenzio stampa total la Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon” în cazul pacientului Marian Oprişan

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: