Marian Oprişan spune că numai el şi oameni lui şi-au făcut treaba şi cere instaurarea situaţiei de urgenţă

Marian Oprişan spune că numai el şi oameni lui şi-au făcut treaba şi cere instaurarea situaţiei de urgenţă

În Focşani, drumurile sunt impracticabile

Acesta a făcut un apel şi la locuitorii din Focşani şi judeţ să iasă din case cu lopeţi să-şi curte zăpada de pe trotuare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, s-a legat ieri iar de reprezentanţii Companiei de Drumuri Naţionale, pe care îi consideră vinovaţi de faptul că nu au acţionat cum trebuie în deszăpezirea drumurilor naţionale.

El s-a dat exemplu pe sine şi firma prietenă Sotirex, care „au acţionat cu maximă seriozitate" în deszăpezirea drumurilor judeţene.

Acesta a făcut apel şi la populaţia din Focşani şi nu numai să ajute autorităţile. „Toţi titularii de spaţii să-şi cureţe trotuarele, să-şi deszăpezească locurile în care îşi ţin maşinile şi să arunce zăpada pe spaţiul verde şi nu înapoi pe şosea", a spus Marina Oprişan.

Oprişan a cerut prefectului şi Ministerului Administraţiei şi Internelor instaurarea situaţiei de urgenţă în Vrancea, care să permită contractarea de utilaje de deszăpezire de la alte companii pentru deblocarea drumurilor naţionale.

Citiţi şi: Primarul bacinschi îşi cere scuze pentru traficul din FocşaniDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările