Marian Oprişan: „Probabil că dacă ne înscriem toţi în Partidul Mişcarea Populară şi câştigăm alegerile nu o să ne mai caute DNA niciodată”

Marian Oprişan: „Probabil că dacă ne înscriem toţi în Partidul Mişcarea Populară şi câştigăm alegerile nu o să ne mai caute DNA niciodată”

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a făcut un apel la instituţiile statului să nu mai facă justiţie televizată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Oprişan spune că „asaltul” procurorilor anticorupţie din ultima perioadă asupra unor lideri judeţeni ai PSD are ca miză pierderea celor două rânduri de alegeri din anul electoral 2014 de către principalul partid de la Guvernare.

Într-o emisiune la Antena 3, Marian Oprişan a spus că nu este de acord cu plimbarea demnitarilor cu cătuşe în faţa camerelor de luat vederi ale televiziunilor.

„Trebuie încheiată justiţia televizată. Nicăieri în lume nu se scot date secrete din cercetarea penală şi asta va trebui să fie în atenţia CSM şi a legislaţiei româneşti. Este inadmisibil să-i plimbi cu cătuşe, după aia justiţia îi pune în libertate şi tu ţi-ai îndeplinit target-ul pentru faptul că anul 2014 este an electoral şi probabil alegerile europarlamentare şi prezidenţiale trebuie câştigate de partidele domnului preşedinte Traian Băsescu”, a spus Marian Oprişan.

Liderul PSD spune că de  DNA, DIICOT, Parchetul General este absolută nevoie în România, numai că trebuie să înceteze justiţia televizată.

„Iar magistraţii procurori să-şi nu  violeze codurile deontologice şi să facă cercetări numai pe bază de indicii temeinice şi probe. Mergem în instanţă şi magistraţii judecători îşi vor spune definitiv opinia printr-o soluţie definitivă. Am văzut că la domnul Pinalti au fost nişte percheziţii apoi am văzut că nu s-a mai prezentat nici la DNA, nu s-a mai auzit nimic de aceste lucruri. Probabil că dacă ne înscriem toţi în Partidul Mişcarea Populară şi câştigăm alegerile europarlamentare şi prezidenţiale nu o să ne mai caute DNA niciodată”, a mai spus Marian Oprişan.

Mai puteţi citi:

Oprişan, despre anchetele penale care vizează liderii locali ai PSD: Eu nu am niciun fel de emoţie

Ponta, despre percheziţiile la locuinţa primarului  Constanţei: Am o părere bună despre Mazăre. Premierul i-a luat ieri apărarea şi baronului de Mehedinţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: