Marian Oprişan, internat la Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din informaţiile noastre, acesta a ajuns de urgenţă în această seară la spital, acuzând probleme medicale despre care nimeni din conducerea unităţii medicale nu vrea să vorbească.

UPDATE: Surse medicale spun că diagnosticul lui Marian Oprişan este de tahicardie, care se traduce în termeni medicali printr-o accelerare anormală a bătăilor inimii datorită unui efort fizic, a unei emoţii, fapt pentru care preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea va rămâne internat peste noapte în spital.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a fost internat în această seară la Spitalul de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani.

Nu se cunoaşte deocamdată cauza pentru acesta ajuns în atenţia medicilor, întrucât nici medici, dar nici responsabili din conducerea spitalului nu vor să facă niciun comentariu. 

Singurul care ne-a confirmat că Marian Oprişan se află la spital este consilierul acestuia, Traian Negulescu, care s-a limitat să ne spună doar că "nu este nimic grav".

În urmă cu doi ani, exact în ziua alegerilor locale, Marian Oprişan a fost pacient al Spitalului de Urgenţă pentru mai bine de o oră, după ce a simţit o stare generală proastă. "Am venit la spital, am băgat în venă nişte antiinflamatoare, nişte piracetam, nişte vitamine şi acum mergem la război", a declarat atunci Oprişan. 

Marian Oprişan a ajuns la Spital, la Reanimare: „Am stat puţin în pădure şi am făcut o congestie musculară” VIDEO

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite