Manelişti invitaţi de Centrul Cultural Vrancea să cânte pe scena Festivalului „Bachus“. Suma imensă alocată de autorităţi pentru spectacole

Manelişti invitaţi de Centrul Cultural Vrancea să cânte pe scena Festivalului „Bachus“. Suma imensă alocată de autorităţi pentru spectacole

Nicu Paleru

Ediţia a XXVII-a a Festivalului Internaţional al Viei şi Vinului ”Bachus” se va organiza, la Focşani, în perioada 3-6 octombrie 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şi anul acesta, între 3 şi 6 octombrie, la Focşani se va dersfăşura o nouă ediţie aFestivalului Viei şi Vinului, "Bachus", manifestare care se desfăşoară neîntrerupt de 27 de ani.

Consiliul Judeţean Vrancea a alocat de la buget, Centrului Cultural Vrancea, o sumă importantă, 1,483 milioane de lei, evenimentul fiind scos deja la licitaţie. Practic, o firmă specializată în spectacole, cel mai probabil aceeaşi care obţine mereu contractele de la focşani, se va ocupa de tot ceea ce înseamnă organizare.

Manifestarea de anul acesta a fost împărţită în două. Pe 5 octombrie va avea loc Concursul Naţional de Interpretare a Cântecului Tradiţional „Cântece de Viţă Veche”, la sala Balada. Acesta eveniment are un buget de 132.901 lei.

Cum era de aşteptat, cei mai mulţi bani au fost alocaţi pentru spectacolele din Piaţa Unirii, 1,350 milioane de lei.

Astfel, în fiecare seară, între orele 18.30-22.30, vor avea loc spectacole, fiind invitaţi aproximativ 20 de artişti şi trupe din România.

Cine prestează în Piaţa Uniri

Pe durata celor patru seri ale Festivalului Vinului, vor evolua TRUPA DE DANS SI ACTORIE „ THE SKY" , ”CARLA’S DREAMS, RANDI, JO & BAND, ALESSIA, ALINA EREMIA, DOINITA DOLANESCU, IONUT DOLANESCU, ADDA, DODDY 4, MARK STAM , LORA & BAND, GETA POSTOLACHE, MINELLI, DEBU, ALB NEGRU, ION PALADI, EDWARD SANDALĂ, FELI, MANDINGA, OANA RADU, LIVIU TEODORESCU, GIPSY KINGS.

În program figurează cu un recitat şi manelistul Nicu Paleru. “Nicu Paleru este un interpret român de manele. A început să cânte manele de la începutul anilor 1990, şi în cele din urmă a atins succesul naţional la sfârşitul anilor '90, cu ajutorul unui post român de televiziune într-un spectacol dedicat acestui gen de muzică”, scrie Wikipedia despre Nicu Paleru. 

Caiet de sarcini Bachus 2019 by Borcea Stefan on Scribd

Şi în acest an, spectacolele vor fi prezentate de Octavian Ursulescu, acesta fiind secondat de Cătălin Măruţă, Deeix şi Andrei Ştefănescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: