Mai puţin de o săptămână până la cel mai important festival de blues din ţară. Biletele pentru evenimentul organizat la ZagaZaga se pot cumpăra şi din Focşani

Mai puţin de o săptămână până la cel mai important festival de blues din ţară. Biletele pentru evenimentul organizat la ZagaZaga se pot cumpăra şi din Focşani

Festivalul are loc la ZagaZaga

Programul celor 3 zile de festival cuprinde recitaluri speciale, cu artişti consacraţi la nivel mondial. Vedeta ediţiei din acest an este cubanezul Arturo Sandoval, câştigătorul a zece premii Grammy, şase premii Billboard şi un premiu Emmy.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iubitorii muzicii blues, care vor să ia parte la Focşani Blues Festival, eveniment ce va avea loc anul acesta, în premieră, la ZagaZaga, pot achiziţiona bilete sau abonamente şi din Focşani.

 Începând de astăzi, echipa FBF îi aşteaptă pe doritori  la „Chez Nous” (strada Republicii 67-69 Focşani).

Cel mai mare festival de blues din ţară va avea loc pe 29, 30 şi 31 august, iar organizatorii au făcut public programul celor 3 zile de festival, care cuprinde recitaluri ale unor artişti consacraţi la nivel mondial. 

Vedeta ediţiei din acest an este cubanezul Arturo Sandoval, câştigătorul a zece premii Grammy, şase premii Billboard şi un premiu Emmy.

Printre cei care vor ajunge în ”Delta Siretului”, confirmat zilele trecute, se numără şi Horia Brenciu. Acesta va cânta, alături de orchestra sa, în prima seară a FBF 2019 - 29 august.

Mai jos aveţi programul Festivalului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: