Mai multe blocuri şi instituţii din Focşani au rămas fără acoperiş în urma vântului puternic din ultimele ore

Mai multe blocuri şi instituţii din Focşani au rămas fără acoperiş în urma vântului puternic din ultimele ore

Acoperiş căzut în zona Piaţa Moldovei

Pompierii de la Detaşamentul Focşani au intervenit joi în foarte multe puncte din municipiu, pentru îndepărtarea elementelor de acoperiş.

Ştiri pe aceeaşi temă

De mieruri seara şi până în prezent, pompierii vrânceni au intervenit în multe locuri din Focşani pentru îndepărtarea elementelor de acoperiş desprinse de vântul puternic. 

Cele mai multe intervenţii au avut loc joi, după cum urmează.

Ora 09:01 -  intervenţie degajare burlan în municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Ora 09:04 - - intervenţie degajare elemente de acoperiş în municipiul Focşani, cartier Mândreşti. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Ora 09:34 - - intervenţie degajare elemente de acoperiş pe strada Dinicu Golescu din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Ora 10:00 - intervenţie degajare elemente de acoperiş pe strada Republicii din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Ora 10:16 - intervenţie degajare elemente de acoperiş la Centrul „Elena Doamna” de pe strada Cuza Vodă din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Ora 10:42 - - intervenţie degajare elemente de acoperiş pe strada Republicii din municipiul Focşani. Aintervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Ora 10:49 – intervenţie degajare placă  azbest pe B-dul Unirii din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani. 

Informaţiile ne-au fost puse la dispoziţie de ISU Vrancea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: